manna

PRO
17

KOME SE SVE I VIŠE DRMA?

Plenkovi-Bernardi-Petrov
Protekloga tjedna bure je bilo u MOST-u i SDP-u, a sve se više govori i o tome da bi bure moglo biti i u HDZ-u u kojemu mnogi nisu zadovoljni "cakanim" nam našim anemično-plemenitim predsjednikom i premijerom RH Andrejom Plenkovićem. U razloge tog nezadovoljstva uopće ne želimo niti ćemo ulaziti nego ćemo zaključiti samo jedno, s obzirom na situaciju u zemlji i raspoloženjem biračkog tijela, HDZ na ćelo stranke može postaviti i vrećicu zamrznutog graška, vreću krumpira, praznu kantu ili bocu, pa čak i jedan mjehurić mineralne vode, posve je svejedno jer oni bi izbore dobili čak i s takvim vodstvom i to samo iz razloga što je oporba u rasulu, a da Bernardić ne može biti vođa oporbe i dobiti bilo kakve izbore jasno je i onima koji žive u nekoj milijun svjetlosnih godina udaljenoj galaksiji. Zapravo, u HDZ-u bi svi trebali biti presretni što je Bernardić uopće rođen, pa čak i slaviti njegov rođendan jer, dok je Bero na ćelu SDP-a, HDZ je siguran i vladati će Hrvatskom.
Ocijeni ovaj blog zapis:
388 Hits
PRO
17

VRDOLJAK ĆE SPASITI HRVATSKU, BAREM ON TAKO KAŽE!?

Ivan-Vrdoljak
Juhu, Hrvatska je spašena, Ivan Vrdoljak vratio se na ćelo HNS-a. Jedan od najvećih smradova na hrvatskoj političkoj sceni, a imamo ih i previše, vratio se i kaže kako bismo mu trebali vjerovati.? Hm, povjerenje, to vam je otprilike kao da vjerujete ženi koja vas je varala gdje god je stigla i s kim god je stigla, pa ste je nekoliko puta u preljubi uhvatili, da to više neće raditi i da će vam od sada biti odana i vjerna, pa čak ako treba i roditi dijete kako biste joj vjerovali, a istoj toj su zapravo pojmovi poput odanosti i vjernosti zapravo potpuna nepoznanica kao uostalom i bilo kakve životne, ljudske i moralne vrijednosti i norme. Dakle, Ivanu Vrdoljaku, bivšem ministru gospodarstva u Vladi Zorana Milanovića zapravo bismo svi mi trebali vjerovati upravo onoliko koliko suprug treba vjerovati supruzi koja ga je nebrojeno puta prevarila te je samim tim osvjedočena bludnica, preljubnica, razvratnica, kurva, pa najvjerojatnije i drolja jer, Vrdoljak je glumio i lagao do sada, a oni koji to naprave jednom napraviti će ponovno, vjerojatno kad god mogu, u prijevodu, kad god im se za to pruži prilika, dakle, uvijek jer, da budemo načisto, gluma, laž, prijevara itd., itd.,...
Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
673 Hits
PRO
17

OOO NATALY

10402511_661383010605220_6288217014147073441_n

Oooo Nataly
Pa tebe su svi hvatali
Sa svih strana ti se šuljali
I milovali te i druljali

Oooo Nataly
Tebi su ga svi metali
Raznim se pričama
O tebi razmetali

Oooo Nataly
Sve si ih tako spremno primala
Gdje god si stigla
Na kitama im se klimala

Oooo Nataly
Bilo ih je baš svih dužina
Raznolikih okusa
I debljina

No, tebi baš tako i štima

Oooo Nataly
U otvore sve su
Ti ih gurali
Vaginu
Guzu i usta
Jedan za drugim turali

Oooo Nataly
U te i na te
Svi oni su prskali
Sjemenom svojim
Su te cijelu
Zalili i zabalauzgali

Oooo Nataly
Ti više i nisi
Baš tako mlada
Ajde se smiri
Ili ostani samo njihova
Kanta za sjeme i klada

Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
62 Hits
PRO
17

NATALY I YOUNG I OLD

18739704_1355351924541655_4696906692147338494_n

Doista prekrasna žena
Je ta Nataly Gold
Iako uopće nije
baš tako gold

Mogu je imati svi
I young i old
I zato Nataly nije
Baš tako gold

Njoj je posve svejedno
Jesu crni ili plavi
Važno njoj je samo
Da joj se dobro uglavi

Bitna joj nije
Niti visina
Glavno je da joj
Štima dužina

Još manje je važno
Jeste deblji ili tanji
Ona gleda samo na to
Od prethodnog da nije manji

I zato kažem vam ljudi
Da Nataly Gold
Prekrasna jest i dobra
Al troši je young i old

Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
54 Hits
PRO
17

SDP SE PRETVARA U ČISTU SMIJURIJU

25299101_1499247193528585_2744161438213607134_n
Ne prestaju problemi u SDP-u, najvećoj i najjačoj oporbenoj stranci u zemlji, a to je vidljivo bilo i na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora. Kako izgovoriti hrpu gluposti u vrlo kratkom vremenu još jednom je pokazao predsjednik SDP-a Davor Bernardić, a u pojedinim lokalnim organizacijama, poput Vukovara, došlo je i do otvorene pobune. Prljavi rublje i dalje izlazi u javnost, a pobuna u lokalnim organizacijama svakako će biti još jer, kako smo već nekoliko puta ukazivali, u mnogima su na ćelo organizacija ponovno postavljeni ljudi čije je vrijeme već davno prošlo, pa i oni koji su zapravo izravni krivci što je SDP u tim sredinama u potpunosti izgubio podršku birača te se u ovom trenutku sveo na posve nebitnu stranku i političkog čimbenika, stranku s kojom se svi ostali ismijavaju kao uostalom i s tim ljudima koji ju vode. Sve je to samo rezultat rada upravo Davora Bernardića koji se okružio poltronima i dupeliscima kojima je jedini cilj samo osobni interes te su se Bernardiću toliko uvukli u guzu da im još samo pete vire iz nje, a čim ga vide samo se otimaju tko će se s njim prvi fotografirati kako bi u svojoj lokalnoj sredini tim fotografijama mogli pokazati...
Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
680 Hits
PRO
17

S POSLOVNOG PUTA U INOZEMSTVU

25436352_10210880292784381_339987573_n-1000

Tvorac i idejni vođa "BlogaOdPitona", idol i uzor mnogih mladih ali i onih koji to više nisu te predmet neizdržive požude i neopisive uzbudbe svih pametnih i normalnih djevojaka i žena, pa čak i muškaraca koji samo misle da su žene, odnedavno i najveća opasnost za čednost i nevinost malenih maminih i tatinih, istina, debelo punoljetnih i odraslih cuica koje su mentalno ostale na razini desetogodišnjakinja, barem u očima svojih dragih mamica i tatica, Nenad Kamenić, alias – Sudden Stone zajedno sa svojim partnerom J. K. jučer je posjetio jedan pogon u inozemstvu, točnije Srbiji.
Nakon što se još u petak obrijao na svim potrebitim mjestima, jučer rano ujutro dok su još i pijetlovi spavali S. Stone je ustao otišao pod tuš i uz pjesme iz svog novog repertoara, širom svemira poznate duboko ljubavne poskočice s naglaskom na duboko, oprao svoje prekrasno tijelo za kojim mnoge djevojke i žene uzdišu i zbog kojega rade još mnoge druge mnogima nezamislive stvari, a zatim je pomno izabrao donje rublje, jasno, ovom prigodom njegove su slavne tange ostale u ladici, a izabrao je nove uske bokse koje još više ističu njegovo glavno "oružje" koje sve te djevojke i žene tako obožavaju i zbog kojega kao lude trljaju pojedine djelove tijela gdje god stignu čim ga negdje ugledaju.

Na put su on i njegov partner krenuli još prije svanuća, padali su kiša i sitan snijeg, a bilo je i prilično hladno. Ulice su još bile prazne budući da je bila subota, neradni dan, pa nije bilo onog uobičajenog ispraćaja na kakav je on navikao, a iznenađenje je njega i njegovog partnera J. K. dočekalo čim su prešli granicu, gomila uspaljenih djevojaka i žena putem im je mahalo i na njihov automobil bacalo razne djelove donjeg rublja, pa čak i svježe obrijanih dlačica s venerinih brežuljaka i okolnog intimnog područja.

Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
201 Hits
PRO
15

RANO UJUTRO POKRET

IMG_20171215_162534-1000

Nakon što je uspješno priveo kraju osnivanje i pokretanje tvrtke "PITON 33" j.d.o.o. te prije dva dana potpisao ugovor s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje o poticajnim sredstvima iz programa samozapošljavanja u iznosu od 35.000,oo kuna ali i pritisnuo dugme za okrutnost, iz nama još uvijek nepoznatih razloga, naš tvorac i idejni vođa, idol i uzor mnogih mladih ali i onih koji to više nisu te predmet neizdržive požude i neopisive uzbudbe svih pametnih i normalnih djevojaka i žena, pa čak i muškaraca koji samo misle da su žene, odnedavno i najveća opasnost za čednost i nevinost malenih maminih i tatinih, istina, debelo punoljetnih i odraslih cuica koje su mentalno ostale na razini desetogodišnjakinja, barem u očima svojih dragih mamica i tatica, Nenad Kamenić, alias – Sudden Stone, sutra kreće na prvi svoj službeni put i to ni manje ni više nego u inozemstvo. On i njegov partner putuju u jednu nam susjednu zemlju kako bi sklopili poslovne dogovore ali i maknuli se iz ove trule i učmale sredine iz koje će vrlo brzo pobjeći ama baš svi oni kojima se pruži bilo kakva prilika.
Naravno, za prvo pravo poslovno putovanje potrebno je barem koliko toliko pristojno izgledati te se S. Stone već tijekom današnjeg popodneva obrijao i izbrijao na svim potrebitim mjestima, jasno, nismo sve fotografije priložili uz tekst, neke od njih ipak čuvamo za posebno nam drage osobe, tako da mu je za večeras i rano jutro preostalo još samo tuširanje i izbor prigodne garderobe i obuće. Budući da na put kreću jako rano, dok još i pijetlovi spavaju, S. Stone će večeras morati na rani počinak dok ćemo mi ostali vjerojatno i noć provesti radeći kao i obično jer, ništa ne smije promaći "BloguOdPitona" pa čak niti to tko će sve uskoro za saborskim zastupnicima na godišnji i skijanje.

Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
176 Hits
PRO
15

LJUBIO SAM NEKAD DAVNO

24991018_127820458002803_1028336669655665080_n

Ljubio sam nekad davno
Ja prekrasnu Nataly
A onda sam shvatio
Da svi su je "hvatali"

Da je davno dala svima
Što god tko je htio
Tko god da je naišao
Taj joj je zabio

Davala se tako svima
Gdje god da je stigla
Gaćice je brzo svukla
I odmah noge digla

Ta primala je u sve rupe
I voljela u usta
Niz bradu joj curila
Sperma ljepljiva i gusta

O da ljubio sam
Nekad davno
Tu prekrasnu Nataly
Prekasno sam shvatio
Da već svi su je
"Hvatali"

Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
63 Hits
PRO
15

DAJMO SVE CRKVI I NAORUŽAJMO SE!

Sjednica-VRH-2
I tako, Vlada RH donijela je odluku o preuzimanju duga Vrhbosanske nadbiskupije Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak u iznosu od 1 969 342 eura . Što sad tu uopće pametno bilo tko može reći? Ma jebeš to što nemamo novca za zdravstvo pa ćemo ga spašavati novim nametima ili pak što nemamo novca za liječenje teško oboljele djece. Jebeš to što nemamo za školske kuhinje i besplatan prijevoz učenika. Jebeš to što nemamo novca za znanost i obrazovanje. I jebeš to što nam je zemlja zajedno s narodom u totalnoj komi, pa svi nastoje što prije i na bilo koji način iz nje pobjeći, ma jebeš sve to, važno je da imamo za jadnu, bijednu i siromašnu Crkvu i naoružavanje, da imamo novca za besmislena i posve nepotrebna seljakanja Ureda predsjednice i svih ostalih parazita, da imamo za razno – razne nepotrebne parade, proslave, obilježavanja obljetnica, milijune svijeća i vijenaca te obnovu Crkvi, podizanja spomenika i još pun kurac toga što apsolutno nikome ne treba i od čega ni država ni narod nemaju apsolutne nikakve koristi. Ma zapravo, jebeš sve, a pogotovo sve nas koji to još uvijek šutke i mirno trpimo, podnosimo i toleriramo, tako nam i treba....
Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
1351 Hits
PRO
15

OPORBA BORBU PROTIV CENZURE DIŽE NA VIŠU RAZINU!

sabina-glasovac-5
Gotovo pa tema dana danas je u Hrvatskom bilo cenzuriranje objava na facebooku. Temu je pokrenula saborska zastupnica SDP-a, njihova zadarska ratnica Sabina Glasovac te pozvala premijera, "cakanog" nam našeg anemično-plemenitog Andreja Plenkovića da on i Vlada RH napokon stanu na kraj toj cenzuri te prisile facebook da poštuje hrvatske zakone i Ustav. Zanimljivo je da su ovoga puta uz oporbu stali i pojedinci iz stranaka koje čine vladajuću većinu u saboru poput Brune Esih, a na probleme s crnzurom na facebooku, brisanjem pojedinih objava, pa čak i gašenju profila proteklih su tjedana i mjeseci upozoravale i brojne udruge i portali među kojima smo bili i mi iz "BlogaOdPitona" koji i sami imamo učestalih problema s anonimnim prijavama zbog kojih nas svako malo blokiraju. Čini se da je problem s cenzurom na facebooku napokon podignut na višu razinu, pa možemo očekivati da će se jednog dana stati na kraj i svima onima koji putem anonimnih prijava zapravo maltretiraju koga god i kad god hoće.
Ocijeni ovaj blog zapis:
109 Hits
PRO
15

IZGORIO SAM

manara-a-salerno
Ljubiti sam želio Te usne Lice Oči Vrat Ramena I svaki I najmanji Djelić tijela Želio sam milovati Sve to Pa i više Razum Srce Dušu Gorio sam Od želje Da se stopimo Tijelima Kožom Mesom Krvlju Srcem I dušom Gorio sam I izgorio A ti si otišla S drugima
Ocijeni ovaj blog zapis:
54 Hits
PRO
15

U MESO PRETVORENA

Manara-art
Što voljeti znači Ti nisi znala Zato si na kraju Tako nisko pala Ljubav ti cijeniti Znala nisi I zato si danas Baš tu gdje jesi Bez igdje ikoga Usamljena Za muškarce samo U meso pretvorena I svi te razvlače Kao žvakaću gumu Uglavnom te vode Odmah u šumu I dok ti gledaš Zvijezde na nebu Oni ti ga trpaju I svi te jebu No to je tebi ljubav I to voliš Te ih s užitkom Za još moliš Pa oni ga samo Nastavljaju močiti A ti jedva čekaš Kad će koji skočiti
Ocijeni ovaj blog zapis:
45 Hits
PRO
15

SVE ZA KITU

943654_608130922564563_313579832_n
Najlakše je krivnju Na drugoga prebaciti Sve svoje grijehe Na leđa mu nabaciti A zatim nastaviti Svoj bludni put I samo tražiti Gdje ima neki krut Ti prevarila si prvog Drugog i trećeg Mjerila tko ima Od kojeg većeg Kušala si redom Ti njihova spolovila Vodama bluda I razvrata plovila Koji bolji je u čemu To te zanimalo Neovisno o tome Jel možda se i snimalo Voljela si da te Svojom kurvom zovu Da u sve ti otvore Guraju kurčinu svoju Brakove si tuđe Pokušavala razjebati A sve samo zato Što si se voljela jebati
Ocijeni ovaj blog zapis:
55 Hits
PRO
15

TKO SI?

89feedf4c07283796ecd03f732d4c428--manara-su
Tko si što si i kakva si ta pitanja postavi sebi Odgovor ćeš lako pronaći u mišljenju drugih o tebi Mišljenje to je posljedica tvojih postupaka svega onoga što radiš i tu nema ustupaka
Ocijeni ovaj blog zapis:
44 Hits
PRO
15

SUOČI SE

383b4135ebe333cde51ea5592c28439b
Suoči se sama s istinom o sebi da ona te ponovno u glavu lupila ne bi Nemoj da kriv opet bude netko drugi što život je tvoj podložan izrugi Za sudbinu svoju kriva si sama ako nastaviš tako čeka te moralna jama Jer za tvoje grijehe tajne i postupke malo je onih od kojih dobiti ćeš ustupke Sve je manje onih što još ti vjeruju a sve više njih što istinu istjeruju I zato što prije sama se sa sobom suoči pronađi snagu i istini pogledaj u oči I shvatiti ćeš tada da ja ti nisam kriv kriva si sama a ja sam samo živ
Ocijeni ovaj blog zapis:
42 Hits
PRO
15

TVOJ MOJ PAKAO

m-hair1
Ne neću umrijeti u tvom paklu za umiranje imam pakao svoj onaj kojega si za me ti stvorila onaj čija si vrata otvorila gurnula me u nj i zatim zatvorila
Ocijeni ovaj blog zapis:
28 Hits
PRO
15

PUSTI ME

29589_4837435087312_1691549477_n
Pusti me pusti da me moja bol boli pusti da me ona miluje i nježno dodiruje gricka i ljubi Pusti da se s njom ušuškam i isprepletem uživam i vodim ljubav dohvatim zvijezde i mjesec cijeli svemir i sve ono što s tobom nikada nisam Pusti me pusti da se volim s demonima i boli mojom snovima i javom mrakom koji me okružuje A ti ti idi i živi raduj se i veseli svojoj iznenadnoj sreći svom novom životu Ali mene mene samo pusti (listopad 2017.)
Ocijeni ovaj blog zapis:
47 Hits
PRO
15

IGRICE SU ZAVRŠILE

orgasmbattle
Igricama sada Došao je kraj Nekom slijedi Pakao A nekome Raj Uloge su podijeljene Sad znaju se glumci Tko biti će junica A tko njeni junci U se koga sve primila je Ta naša glavna glumica I jel možda pukla im je Higijenska gumica Ta čije će dijete biti Što raste u njoj Ogovora sad će biti O joj joj joj joj joj (15.studeni 2017.)
Ocijeni ovaj blog zapis:
55 Hits
PRO
14

PUŠITI ILI NE, PITANJE JE SAD?

3025bc09502e8d941e745dd533eba52f_content_large
Od slijedećeg tjedna poskupljuju cigarete i još ponešto, no, nas ovdje zanimaju cigarete, ne zato što smo i sami strastveni pušači,... cigareta, da ne bi bilo neke zabune jer danas ima puno više pušača, poglavito pušačica, kojima cigarete nisu prioritet nego nešto posve drugo, ovisi tko što voli popušiti. Dakle po mišljenju ministra zdravstva Milana Kujunđića i Vlade RH zdravstvo bi trebali spasiti upravo oni u koje već godinama upiru prstom i govore protiv njih upravo zbog toga jer puše. Da pojasnimo, stalnim poskupljenjem cigareta nastoji se smanjiti broj pušača jer je to jedna nezdrava navika opasna po zdravlje i život, a istim tim poskupljenjem želimo upumpavati sredstva u ministarstvo zdravlja koje ima ogromna dugovanja i samim tim ta dugovanja smanjiti čime dolazimo do apsurdne situacije u kojoj na jednoj strani želimo jedno dok bi zapravo za ministarstvo zdravlja, financijski gledano, bilo bolje ovo drugo, da broj pušača poraste pa da se u to ministarstvo slije što više novca od prodaje cigareta. I sad vi recite tko je tu lud, možda da ponovno dozvolimo i pokrenemo promidžbenu kampanju za cigarete kako bi time potakli veću potrošnju i priljev sredstava u ministarstvo zdravstva, a da s druge strane mašemo prijekorno prstom...
Opširnije
Ocijeni ovaj blog zapis:
99 Hits
PRO
13

OKRUTNA OKRUTNOST

gus3
Ma tko okrutan Odlučio je biti I zašto više sokove S ničijih usana ne želi piti Zašto se okrutnost Ponovno probudila Kome je to sudbina Opet naudila Gdje nestala je Sva ona blagost I dobrota I koga ovaj put Koštati života Pa kako to Dobričine Okrutnicima postaše I kome se ovaj put U usta posraše Jer Dugme je pritisnuto Za maksimum okrutnosti I mnogi će poželjeti Da radi se samo o... Nekoj drugoj "KRUTOSTI"
Ocijeni ovaj blog zapis:
49 Hits