I DALJE MORAMO IMATI MORE STRPLJENJA

22195439_282533518905189_8712041316189639929_n-1000

Posljednjih smo dana malo komirani te smo si uzeli malu pauzu od pisanja, a razloga za to je puno, od poslovnih pa i onih koji to nisu ali vas koštaju živaca i stresa. Još uvijek čekamo odluku o tome hoćemo li dobiti poticajna sredstva za pokretanje tvrtke ili ne, a dok taj odgovor ne stigne praktično ništa pretjerano korisno za tvrtku niti ne možemo napraviti. Da, tako je to u Hrvatskoj gdje u razno – raznim državnim institucijama imamo pun kurac zaposlenih uhljeba koji uglavnom hodaju po kavama ili se ljubakaju i j..u po uredima, a posao stoji i onda na nekakve tako jednostavne stvari moraš čekati više nego na neku operaciju u nekoj od bolnica. No, što je tu je, kažu upućeni da to kod nas mora biti tako te da se još malo strpimo pa kad oni završe s kafenisanjem, ljubakanjem, j.....m i g.....m stići će i odluka o našim poticajima.
U svem tom čekanju naš tvorac i idejni vođa, idol i uzor mnogih mladih ali i onih koji to više nisu te predmet uzbudbe i neizdržive požude mnogih dovoljno pametnih i normalnih djevojaka i žena, pa čak i muškaraca koji samo misle da su žene, Nenad Kamenić, alias – Sudden Stone od silnog je stresa izgubio čak 17 kilograma i pretvorio se u vlastitu sjenu, iako, tko zna, možda sad mnogima bude još poželjniji i jebozovniji nego je bio do sada uz nadu da sve to izdrži i ne završi u Vrapču.
Šalu i gluposti na stranu jer pred nama je još jako veliki posao i brojne obveze zbog kojih će vjerojatno i preseljenje redakcije na jadransku obalu još malo morati pričekati te ćemo sve to moći obaviti tek u studenom ali, znate kako kažu, bolje ikad nego nikad jer, važno je samo maknuti se iz ovog usranog grada i pobjeći od što dalje od pojedinih osoba koje su nam život ovdje učinile nepodnošljivim.

 

Ocijeni ovaj blog zapis:
TO SU SVE PRAVE KRŠĆANSKE VRIJEDNOSTI I TRADICIJA
DVOSTRUKA MJERILA O RAVNOPRAVNOSTI NE DONOSE RAVNO...