IZVJEŠĆA SU LAŽIRANA - TODORIĆA TREBA ODMAH UHITITI

ramljak-642x336-n8y1mw0bx7hm0a2ltgbnphncal4farzww1sv4sx1ig

Gospodo, ajmo prestati, da prostite, s...i!, FINANCIJSKA IZVIJEŠĆA "AGROKORA" su ispravljana i lažirana i TOČKA! To je jedino što je u ovom trenutku važno, a posve je ne važno za javnost koja su izvješća i u kojim iznosima prepravljana. Vladin povjerenik za "AGROKOR", Ante Ramljak, iznio je izviješće o reviziji i ono jasno pokazuje da je krajnje vrijeme da Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan i DORH reagiraju te da Ivica Todorić i svi oni koji su u cijeli slučaj na bilo koji način upleteni budu uhićeni i strpani u Remetinec do kraja istrage i eventualnog pokretanja sudskog procesa.
Za javnost je jedino to važno, a gdje je tko nešto ispravio i lažirao za milijun, dva, deset, sto ili nekoliko milijarda kuna je nešto čime se trebaju baviti državne institucije, svakako ne mediji i javnost. Dakle, na potezu je Dinko Cvitan za kojega ćemo se sada čak i upitati gdje je te sve vas podsjetiti kako se početkom godine sav ponosan slavodobitno naslikavao s "cakanim" nam našim anemično-plemenitim premijerom Andrejom Plenkovićem na konferenciji za tisak u vezi slučaja Saucha u kojemu se radilo o usranih 500 tisuća kuna.
Pa stoga ponavljamo pitanje evo još jednom; Gdje si sada Cvitane kada se radi o desecima milijarda kuna, zašto te sada nema na konferenciji za tisak!?

Ocijeni ovaj blog zapis:
SVI SU LAGALI I TREBAJU PODNIJETI OSTAVKE
JOŠ MALO O KRŠĆANSKIM VRIJEDNOSTIMA