PREMIJER PLENKOVIĆ ISTAKAO OSOBNE INTERESE

Milanovic-ili-Plenkovic_ca_large

"Posjet Svetom Ocu, papi Franji, zasigurno je za mene jedan od najvažnijih događaja uopće u životu, a poklapa se i s godinom dana rada vlade. Očekujem da od njega čujem poruke ohrabrenja, da ga, naravno, pozovem u Hrvatsku, da razgovaramo o okončanju postupka kanonizacije blaženog Alojzija Stepinca i svim drugim pitanjima koja su važna i bitna za jačanje odnosa između Svete Stolice i Hrvatske.", rekao je danas "cakani" nam naš anemično-plemeniti premijer Andrej Plenković.
Četiri su tu stvari od iznimnog značaja za napredak i boljitak Hrvatske i naroda.
Prvo, to što će se Plenki sastati s Francekom donijeti će Hrvatskoj i narodu jednu lijepu, veliku, debelu i slasnu kurčinu.
Drugo, poruke ohrabrenja od strane Franceka Hrvatskoj i narodu će također donijeti jednu lijepu, veliku, debelu i slasnu kurčinu.
Treće, eventualni novi posjet Franceka Hrvatskoj donijeti će ovoj zemlji još i nešto više, osim jedne lijepe, velike, debele i slasne kurčine njegovim će posjetom Hrvatska i narod dobiti i trošak od 100-120 milijuna kuna, ako ne i nešto više.?
Četvrto, okončanje postupka kanonizacije blaženog Alojzija Stepinca Hrvatskoj i narodu donijeti će isto ono što je toj istoj Hrvatskoj i narodu donijelo i to što je proglašen blaženim ali i isto ono što će donijeti i gore već spomenuto, dakle, jednu lijepu, veliku, debelu i slasnu kurčinu.
U prijevodu, sve ono što je strahovito bitno i važno "cakanom" nam našem premijeru Andreju Plenkoviću ovoj zemlji i narodu može donijeti samo i jedino jednu lijepu, veliku, debelu i slasnu kurčinu, a to je ipak nešto što možda i treba Plenkiju te velikom dijelu jednog dijela puka, no, samoj Hrvatskoj kao državi i narodu niti je pretjerano bitno i važno, niti prijeko potrebno pa tako možemo reći da "cakani" nam naš Plenki niti ne radi ništa što je u interesu Hrvatske i naroda nego isključivo ono što je u interesu njega samoga i eventualno ponekog njegovog guzoljupca.

Ocijeni ovaj blog zapis:
JOŠ JEDNO JADNO IZDANJE VELIKIH ZVIJEZDA
SVE IH TREBA RASPUSTITI I RASPISATI IZBORE