JOŠ JEDNO JADNO IZDANJE VELIKIH ZVIJEZDA

PXL_051015_11817544

Ajmo sad još jednom ponoviti gradivo koje smo već tko zna koliko puta ponovili, a posljednji puta smo to učinili nedavno kada je košarkaška reprezentacija Hrvatske popušila kurac Rusiji na Europskom prvenstvu u košarci.
Dakle, Hrvatska nema skup izvrsnih pojedinaca u košarci nego imamo 2-3 izvrsna igrača i nekoliko prosječnih, a ostali su ono, da popune momčad; Hrvatska nema skup izvrsnih pojedinaca u nogometu nego ima 3-4 izvrsna igrača i nekoliko prosječnih, a ostali su ono, da popune momčad; Hrvatska nema skup izvrsnih pojedinaca u rukometu nego ima 3-4 izvrsna igrača, nekoliko prosječnih, a ostali su ono, da popune momčad itd., itd. Kad jednom napokon shvatimo da je to baš tako, život će nam svima biti puno manje opterećen s glupostima i samim tim puno ljepši, a mi sami biti ćemo puno zadovoljniji i sretniji.
Okrenimo se svi zajedno puno važnijim stvarima za Hrvatsku i narod jer živciranje zbog neuspješnog loptanja nadobudnih i bezobrazno bogatih pojedinaca nikome od nas ne donosi ništa korisno. Puno pametnije bi nam svima bilo da iziđemo na ulice i rastjeramo lopovsku bandu s čelnih pozicija u zemlji te vlast vratimo narodu.

Ocijeni ovaj blog zapis:
GUŠE I GUTAJU KAO I MI
PREMIJER PLENKOVIĆ ISTAKAO OSOBNE INTERESE