ŠTO SE JOŠ ČEKA S UHIĆENJIMA?

Ante-Ramljak-ocekuje-da-ce-Agrokor-do-kraja-godine-biti-na-pozitivnoj-nuli-krajem-srpnja-poznat-iznos-trazbina_ca_large

I dok mi tu lagano "pimpilamo" nastojeći napisati barem nešto pametno u ovom tekstu vladin povjerenik za "AGROKOR", Ante Ramljak na konferenciji za tisak podnosi drugi dio izvješća o reviziji financijske dokumentacije tog koncerna, a mi se moramo još jednom zapitati, pa zašto i čemu to.?
Naime, svim tim brojkama i svom tom papirologijom trebaju se baviti oni koji tu tematiku razumiju i koji od tog njegovog izvješća mogu razlučiti što je što, a ne šira javnost koja o svemu tome nema blage veze. Obične smrtnike, one koje svi oni nazivaju "stokom sitnog zuba" zanimaju samo tri stvari; jesu li izvješća lažirana, hoće li za to netko odgovarati, dakle biti uhićen i završiti u prdekani i tko će sve te dugove platiti.?
Sve ostalo o čemu u ovom trenutku govori vladin povjerenik za "AGROKOR" treba zanimati isključivo Glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i DORH te ekonomske stručnjake i analitičare te gospodarstvenike, bankare, dobavljače itd., itd., no, obične smrtnike svakako ne jer ga 98% njih ionako ne razumije te je izravni televizijski prijenos te konferencije posve nepotreban i besmislen. Na kraju krajeva, svi već odavno znamo da su izvješća lažirana, da se radi o kaznenom djelu, ne samo jednom ili dva nego o njih pregršt, dakle ajmo, sve odgovorne razotkriti, uhititi, procesuirati i na dugi rok smjestiti u prdekanu.
Osim izvješća koja dokazuju puno toga o tome što se sve događalo u "AGROKORU" tijekom posljednjih godina, pozornost hrvatske javnosti usmjerena je danas i na posljednji kvalifikacijski susret za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u kojemu Hrvatska traži put do dodatnih kvalifikacija na gostovanju kod Ukrajine.
Tijekom dana smo slušali nekoliko analiza poznatih i istaknutih nogometnih stručnjaka i svi se oni slažu u jednome, Hrvatska je favorit i ima neusporedivo bolji igrački kadar nego Ukrajina, a s njihovim se mišljenjem slažu i sportski novinari. Naravno, mi u "BloguOdPitona" i ovoga puta imamo svoje mišljenje, a ono je posve suprotno od njihovog i ponoviti ćemo po tko zna koji puta, ništa pozitivno nećemo napraviti ukoliko i dalje svi kujemo u zvijezde igrače koji, istina jesu u velikim europskim klubovima, no, nisu baš svi izvanserijske klase, većina ih je nažalost samo prosječnih loptačkih kvaliteta i mogućnost i toga napokon moramo postati svjesni jer ćemo se u protivnom još dugo, dugo posve nepotrebno sekirati umjesto da napokon napravimo ono što je u cijeloj nogometnoj priči nužno potrebno, rastjeramo nogometnu mafiju i čelništvo HNS-a te od ove nogometne kaljuže i močvare pokušamo napraviti nešto čime ćemo se svi zajedno ponositi kao što smo se ponositi mogli nekada.

Ocijeni ovaj blog zapis:
OČISTITE DRŽAVNE INSTITUCIJE OD NERADNIKA I UHLJEB...
MED, MLIJEKO I OPIJATI